logo
Nákupný košík

+421 915 635 128
od 8:00 do 19:00 (prac. dni)
Hlavné menu

Ochrana osobných údajov

Mgr. Norbert Požgai, 92501 Matúškovo 807, IČO: 46 267 701, kontaktné údaje: email: info@hotovezaclony.sk tel.: 0915635128   (ďalej tiež ako „prevádzkovateľ“) v súvislosti so splnením informačných povinností podľa čl. 13 Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27.apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (ďalej len „Nariadenie“) a § 19 zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov(ďalej tiež ako „zákon o OOÚ“) zdelením nižšie uvedených informácií.

Dotknutá osoba je v zmysle § 19 ods. 2 písm. e) zákona o OOÚ povinná poskytnúť osobné údaje na nižšie uvedený účel, v opačnom prípade nie je možné uzavrieť kúpnu zmluvu,  zmluvu o dielo resp. inú zmluvuo ktorú dotknutá osoba prejavila záujem.

1.    Identifikačné údaje a kontaktné údaje prevádzkovateľa:

Obchodné meno:    Mgr. Norbert Požgai
Miesto podnikania:    92501 Matúškovo 807
IČO:            46 267 701
Práva forma:        živnostník
Zapísaný:    Okresný úrad Galanta, Číslo živnostenského registra: 220-27841
kontaktné údaje:    email: info@hotovezaclony.sk tel.: 0915635128

2.    Účel spracúvania osobných údajov, na ktorý sú osobné údaje určené, ako aj právny základ spracúvania osobných údajov:

Účel:    uzatvorenie kúpnej zmluvy a predzmluvné vzťahy

Právny základ:
§ 13 ods. 1 písm. b) zákona o ochrane osobných údajov: spracúvanie osobných údajov je nevyhnutné na plnenie zmluvy, ktorej zmluvnou stranou je dotknutá osoba, alebo na vykonanie opatrenia pred uzatvorením zmluvy na základe žiadosti dotknutej osoby

Prevádzkovateľ týmto oznamuje zákazníkovi ako dotknutej osobe, že v zmysle čl. 6 ods.1 písm. b) Nariadenia, bude v procese uzatvorenia zmluvy spracúvať osobné údaje bez súhlasu dotknutej osoby, keďže spracúvanie osobných údajov bude vykonávané prevádzkovateľomv rámci predzmluvných vzťahov a spracúvanie osobných údajov je nevyhnutné na uzatvorenie kúpnej zmluvy.

Účel:    vernostné programy

Právny základ:
§ 13 ods. 1 písm. f) zákona o ochrane osobných údajov: spracúvanie osobných údajov je nevyhnutné na účel oprávnených záujmov prevádzkovateľa alebo tretej strany okrem prípadov, keď nad týmito záujmami prevažujú záujmy alebo práva dotknutej osoby vyžadujúce si ochranu osobných údajov – oprávneným záujmom prevádzkovateľa je poskytovať zákazníkom zľavy na kupovanom tovare. Zákazník teda pri uzatváraní kúpnych zmlúv získava zľavu prostredníctvom registrácie vo vernostnom programe. V súlade so zásadou proporcionality, prevádzkovateľ dospel k záveru, že viesť zákazníka ako člena vernostného programu na účely získania zľavy pri kúpe tovaru a to na základe záujmu zákazníka prevažuje nad záujmom ochrany súkromia dotknutej osoby. K spracúvaniu takto získaných osobných údajov prevádzkovateľ prijal primerané technické a organizačné opatrenia na jeho ochranu.

V zmysle čl. 6 ods. 1 písm. f) Nariadenia môže prevádzkovateľ po uzatvorení kúpnej zmluvy resp. po registrácii vo vernostnom programe, na základe oprávneného záujmu spracúvať osobné údaje, ktoré mu zákazník poskytol.

Predávajúci vyhlasuje, že osobné údaje bude spracúvať v súlade s dobrými mravmi a bude konať spôsobom, ktorý neodporuje zákonu o OOÚ a Nariadeniu.

3.    Identifikáciu príjemcu alebo kategóriu príjemcu, ak existuje

Príjemcovia resp. kategórie príjemcov, ktorí spracúvajúosobné údaje sú:

Dopravca:

Obchodné meno:    Slovak Parcel Service s.r.o.
Sídlo:            Senecká cesta 1Ivanka pri Dunaji 900 28
IČO:            31 329 217
Právna forma:        Spoločnosť s ručením obmedzeným
Zapísaný:    v obchodnom registryVložka číslo:  3215/B
Zastúpený:        Mgr. Ján Ťurek

 



Adresa

OD - Mladosť
Hlavná 951
Galanta 924 01

lacnegarnize.sk

Kontakty

v prac. dni od 9:00 do 17:30 hod.
+421 908 713 821
alebo na mailovej adrese
info@hotovezaclony.sk


© Copyright www.hovezaclony.sk

Tvorba webových stránok od GRANDIOSOFT

Grandiosoft - tvorba eshopov


Všetky práva vyhradené - www.hotovezaclony.sk
Tvorba web stránok od GRANDIOSOFT
Súbory cookie používame, aby sme zabezpečili čo najlepšie prezeranie našich webových stránok. Ďalšie informácie nájdete na stránke ako používame súbory cookies
SÚHLASÍM    Odmietam